Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Potrzebuje informacji |
autor komentarza: renpie |
data dodania: 2015-07-13 22:55:37 |
treść: czy jest ktos kto moglby podac mi kilka praktycznych informacji na temat wyjazdu do USA, konkretnie planuje wyjazd do Nowego Yorku, za ok. 2-3 miesiace. Chodzi mi o kwestie zakupu biletu lotniczego, moze ktos ma juz sprawdzony sposob na najtanszy lot:-) poza tym kwestia samej kontroli juz na lotnisku w NY, jak to wyglada i na co musze sie przygotowac, mam wize turystyczna i nie mam zaproszenia, co najlepiej zebym miala, zeby nie bylo problemu z wpuszczeniem przez sluzby migracyjne. Kwestia noclegu, poruszania sie po miescie, jedzenia, zobaczenia, itp. a moze ktos tez wybiera sie w tym terminie? byloby miło:-) pozdrawiam, Renata |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.