Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Wypraw na Kilimandżaro |
| autor komentarza: Wiewiórka752 |
| data dodania: 2015-07-17 10:34:05 |
| treść: >Witam !!! >Czy uczestniczył ktoś w wyprawie na Kilimandżaro ??? Jeśli tak to z usług jakiego >pośrednika korzystał np. Pamir.pl, KiribatiClub.pl, lub inne??? >Nie chciał bym być zawiedziony jakimś pseudo biurem tym bardziej że wyprawa do tanich >nie należy. >Mile widziane także wszystkie konstruktywne uwagi. >Mogę także dołączyć do konkretnej grupy która zamierza zdobyć tę piękną górę. >Pozdrawiam wszystkich globtroterów !!! Witaj! Najlepszą wyprawą mojego życia póki co była właśnie ta na Kilimandżaro :) Bardzo fajna, nawet niespecjalnie męcząca przygoda! Moim organizatorem była agencja Adventure24 i złego słowa powiedzieć nie mogę. Pojechałam sobie na spokojnie, byłam, a także wróciłam bez stresu. Ludzie dobrani fantastycznie, jak jedna wielka rodzina - aż żal było wracać :( Dla ciekawych - parę zdjęć z wyprawy! http://www.adventure24.pl/kilimandzaro-5895-m-n.p.m.-safari Jeśli miałabym polecić jakąś agencję, to właśnie tą :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.