Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: podróż samochodem |
autor komentarza: gebeo |
data dodania: 2015-08-11 10:50:49 |
treść: Również jeżdżę na Ukrainę od 15 lat bo tyle jestem po ślubie z Ukrainką. Niestety mój szwagier który mieszka w rawie ruskiej właśnie wczoraj się pytał na granicy. I nie wypuszcza jeżeli ja nim nie wjeżdżałem na Ukrainę, a ryzykować i jechać 1000 km. po samochód z Gdańska nie uśmiecha mi się. Niestety poczekam, aż drugi szwagier który pojechał tym, samochodem wróci. Co do dowodu tymczasowego obywatela polski nie wpuszczą, jakieś 6 m-cy temu szwagier z Rawy ruskiej kupił sobie auto i zarejestrował w Polsce, przez 30 dni jeździł na dowodzie tymczasowym co 5 dni taki obowiązek mają Ukraińcy. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.