Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Tajlandia, czy inny kraj? | 
| autor komentarza: dominawindiach | 
| data dodania: 2015-08-11 12:19:52 | 
| treść: Witam, Rok temu byłam z chłopakiem w Tajlandii. Przez trzy tygodnie podróżowaliśmy po różnych wyspach. Dwa lata temu byliśmy na Goa ponieważ akurat w tym czasie mieszkałam w Indiach. W tym roku planujemy kolejny wyjazd pod koniec grudnia do połowy stycznia. Byliśmy zachwyceni zarówno Tajlandią, jak i Indiami. W tym roku chcielibyśmy zobaczyć równie piękny kraj, natomiast z tego co czytałam na różnych forach to trudno znaleźć ładniejsze plaże niż w Tajlandii (chodzi mi głownie o Azję, ponieważ jesteśmy w stanie wydać więcej na bilet lotniczy, natomiast chcemy żeby na miejscu było taniej, dlatego też Brazylia, Meksyk odpadają). Widziałam również, że Indonezja jest przepiękna, ale akurat grudzień i styczeń to pora deszczowa. Jesteśmy ludźmi młodymi, nie interesuje nas leżenie nad basenem, zawsze sami organizujemy wyjazd od A do Z. Interesują nas ładne plaże, ciekawa przyroda, widoki, pyszne jedzenie i ogólnie chillout... ale aktywny, czyli trekking, spacery. Proszę o propozycję innych miejsc godnych uwagi, gdzie przez trzy tygodnie będzie można robić wiele rzeczy. Czy jednak zostać przy Tajlandii? | 
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.