Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Boracay - prośba o pomoc |
autor komentarza: Ania_Ra |
data dodania: 2015-09-06 12:17:44 |
treść: Witajcie Jestem na etapie ustalania podróży po filipinach na przełomie grudnia i stycznia. Celem podróży jest zwiedzania plus odpoczynek, snoorkowanie. Będziemy u Piotra na Panglao i innych mniejszych wyspach wokół Boholu. Chcemy pod koniec naszej wyprawy polecieć na Boracay, aby mieć porównanie jak to jest na mniej turystycznych wyspach i jak na bardzo turystycznej wyspie. Moje pytanie jest czy mógłby ktoś napisać jakie są aktualne ceny jedzenia, piwa itp w restauracjach i jakie miejsca są polecane do odwiedzenia. Czytałam wiele relacji w internecie, ale ludzie piszą że jest drogo, ale co to znaczy że drogo? dla każdego te słowo ma inną wartość. Bardzo proszę czy mógłby mi ktoś napisać jakieś w miarę aktualne przykładowe ceny, ponieważ niewiem na ile dni mielibyśmy się tam zatrzymać. W tamtym roku byliśmy między innymi na Malediwach, dlatego zastanawia mnie co to znaczy drogo. Tam w resorcie butelka wody niegazowanej 1,5l kosztuje 10 dolarów bez podatku :-) Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.