Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: do tych co byli.... |
autor komentarza: Boberek |
data dodania: 2015-09-08 23:25:46 |
treść: dziękuję za odzew.... jeszcze nie wyruszyłam, a już Tanzania zraziła mnie do siebie :-( zarezerwowałam 2 hotele przez booking.com, najprawdopodobniej w którymś z hoteli dane z karty kredytowej "wypłynęły" i zostały wykorzystane do zakupów na yahoo.com..a właściwie była próba zakupów, bo bank szybko kartę zastrzegł.....tyle lat rezerwuję przez booking.com i po raz pierwszy taka niemiła sytuacja...widzę więc, że na miejscu w Tanzanii tym bardziej trzeba będzie uważać...postanowione więc, że po przylocie czekam na lotnisku...nie orientujecie się może ile czasu przed wypłynięciem promu muszę być w porcie? 30 min wystarczy? Olgierd...dziennik podróży przeczytałam..ciekawa wyprawa, zazdroszczę wrażeń...napisałeś o różnych wycieczkach....a pamiętasz może po ile były na miejscu wycieczki do Jozani Forest i na Prison Island, bo o nich nie wspomniałeś??? Kiler...skoro będziesz w Jambiani, to być może do zobaczenia na miejscu..my będziemy w Mbuyuni Beach Village. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.