Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Byłem w Indiach-szczerze odradzam
autor komentarza: usunięty/nieznany
data dodania: 2015-09-15 14:08:27
treść:
>jedzenie-syf.....kraj wieśniaków i prymitywów.....fatalna komunikacja .....nikt
>bezinteresownie do Ciebie nie podejdzie....nic nadzwyczajnego do zobaczenia czego nie
>byłoby w innych krajach....straszny tłok wszędzie....każdy chce Cię oszukać.....plaże
>też syfiaste......pełno krowiego łajna...agresywne krowy włażące na koc i tratujące
>wszystko jak tylko wyczują ,że masz coś do jedzenia...pełno handlarzy upierdliwych na
>plażach....owoce morza i ryby też wątpliwej świeżości......ceny wywindowane
>nienaturalnie bo niby "high season" a turystów tyle co kot napłakał....no i te bandy
>zboczonych hindusów które w ramach rozrywki przychodzą na plażę ,bo nie widzieli
>gołej białej kobiety-t.z.n w stroju kąpielowym......

Moje pierwsze wrazenie z Indii bylo negatywne - ale to moze dlatego, ze nie lubie duzych zatloczonych miast a zaczynalem z Delhi. Meczyli mnie naciagacze na kazdym kroku. Pozniej pojechalem rowerem z Manali do Leh. I tutaj mam calkowicie pozytywne wrazenia. Piekne gory, przyjazni ludzie. Dotarlem do Leh i nie moge sie nadziwic tutejszej goscinnosci. Poznani ludzie zabieraja mnie na wycieczki, nie pozwola dolozyc sie do benzyny czy zapraszaja na kolacje za ktore placa. Kazda moja proba rozliczenia konczy sie "you are our guest!". Wiec moze to kwestia tego gdzie w Indiach jestes i z jakimi ludzmi nawiazujesz kontakty.

Pozdrawiam,
I

-----------------------
[url=https://picasaweb.google.com/iguan007]tu i tam[/url]
-----------------------

tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl