Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Lekki ¦piwór - jaki polecicie
autor komentarza: paweł.p
data dodania: 2015-10-07 12:03:44
tre¶ć:
W takim razie potrzebujesz letni ¶piwór schroniskowy.
Masz ogromny wybór tego typu ¶piworów. Ja już od dawna nie używam takich ¶piworów, ale mogę ci napisać na co zwrócić uwagę.
Termika ¶piwora musi oscylować około +5 stopni (zawsze podaje się kilka zakresów temperatur – Ty patrz na temperaturę: komfort – ). Kup ¶piwór typu mumia – s± lżejsze od innych typów i w plecaku zajmuj± mniej miejsca (trochę kosztem wygody – s± mniejsze) Za t± cenę kupisz ¶piwór syntetyczny, jednowarstwowy – niestety nie będzie lekki ( waga około 1 kg) i wypełnienie będzie raczej ¶redniej jako¶ci. Zastanów się nad zwiększeniem kwoty. ¦piwory syntetyczne zachowuj± wła¶ciwo¶ci około 3-4 lat, ¶piwory puchowe 10 lat i więcej, . Za około 300 + zł mogłaby¶ kupić ¶piwór puchowy (około 200 gram puchu – na twoje potrzeby). Zamek z lewej strony jeżeli jeste¶ praworęczna i odwrotnie. Jeżeli będziesz miała wybór weĽ model ze ¶ci±gaczem przy kapturze. W tego typu ¶piworach nie ma rozmiarówki. Wszystkie s± robione w rozmiarze 180/190 więc na pewno się zmie¶cisz.

Mogę polecić Ci sklep internetowy w którym sam się zaopatruję: Weld.pl Bardzo dobra firma, sporo u nich kupiłem i nigdy nie sprzedali mi szajsu. Z tego co tam maj± gdybym sam kupował w zbliżonej cenie wzi±łbym Mamuta – ¶wietna marka, jedna z najlepszych na ¶wiecie.

MAMMUT NORDIC EMT SUMMER 219 zł ciężar 600 gr.
I zastanów się nad ¶piworem trzy-sezonowym
MAMMUT NORDIC EMT SPRING 249 zł ciężar 950 gr.

Te ¶piwory będ± Ci służyć przez wiele lat.
tytuł:
tre¶ć:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl