Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: sprawdzone, dobre ubezpieczenie - Tajlandia i inne. |
autor komentarza: przemek90eu |
data dodania: 2015-10-09 15:56:11 |
treść: Witam, W przyszłym miesiącu wybieram się na 17 dni do Tajlandii. Dotychczas na każdą dalszą podróż ubezpieczałem się w PZU (PZU Wojażer), i szcześliwie nigdy nie musiałem skorzystać. Z uwagi na fakt, że już kończe przygotowania do podróży i w zasadzie został mi tylko zakup ubezpieczenia zacząłem troszke czytać na ten temat. Obawiam się, iż PZU mimo, że jest dobrym ubezpieczycielem w Polsce, kompletnie nie jest znane na świecie, tym bardziej w Azji czy też Emiratach, gdzie mam długą przesiadkę. Boję się, iż w przypadku konieczności skorzystania z polisy, będą problemy z rozliczeniem bezgotówkowym pomiędzy np. szpitalem a PZU. W Tajlandii będę czasami w mało popularnych miejsach. Jaką firmę polecacie ?, mieliście "nieprzyjemność" skorzystania z ubezpieczenia tyrystycznego w Azji ?, wstępnie myślałem o AXA, Allianz, Elvia (Mondial Assistance) lub Generali ? Dzięki i pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.