Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: UWAŻAJCIE NA ITAKĘ!!! |
| autor komentarza: morl80 |
| data dodania: 2008-01-16 17:46:51 |
| treść: Wiecie z tym podróżowaniem na własną rekę lub z biurem to jest róznie. Teraz wróciłem z Madery i jestem zadowolony a wycieczke wykypiłem z Neckermanna. I jeśli chciaŁbym zorganizować sobie sam taką wyprawę byłoby drożej. Może dlatego,że wycieczka była w grudniu i w dodatku z lasta + samochód na całe 2 tygodnie .A jeśli chciałbym leciec na własną rekę to prawdopodobnie do Lizbony i dalej na Madere ( czasowo dłuzej ).Ale wracajac do Waszych problemów z tym czy tamtym biurem. Warto się przed wyjazdem upewnić do jakiego hotelu się jedzie. I jest taka stronka na której możecie sprawdzić hotel , może nie zawsze jakis hotel jest. http://www.HOLIDAYCHECK.PL/, a jesli to nie pomaga to czasem warto poczytac forum. Wiadomo co się liczy dla biura podróży i dla osoby siedzącej w biurze - sprzedaż. Byłem np. z Rainbowtours na Rodos - i też był przypadek,że w katalogu był hotel jako 3+ a w realu było coś innego. Więc dobra rada : Kontrola najwyżą formą zaufania. Pozdrawiam Wszsytkich |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.