Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Izrael za 59 zł i transfer z lotniska Ovda |
autor komentarza: kudik |
data dodania: 2015-10-29 09:20:19 |
treść: Czołem, Informacja dla tych, którzy planują wypad do Izraela i prośba do tych, którzy skorzystają przed nami. O tym, że Ryan sprzedaje bilety lotnicze z Krakowa do Izraela pewnie większość już wie ;-) http://www.wakacjeipodroze.com/izrael-nocleg-w-ejlacie-dojazd-z-lotniska-ovda/ Natomiast wyszperałem info, że podobno od 25.10 bezpośrednio z lotniska nareszcie realizowany będzie transfer do Ejlatu - to informacja przydatna myślę dla tych, którzy kupili już bilety. Natomiast prośba do tych, którzy będą wcześniej (my jedziemy w styczniu) o potwierdzenie i praktyczne wskazówki. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.