Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Kto jedzie do Indii poczatkiem 2016 r |
| autor komentarza: Marisol |
| data dodania: 2015-12-14 17:30:41 |
| treść: MNIE POWIEDZIAŁA ŻE : zalecane szczepienia to sa : - polio z tężcem z błonica i kokluszem (to jest łaczona szczepionka i ja wykonałam - dur brzuszny ( musze zrobić) - WZW A (musze zrobić) - WZW B (mam zrobioną) i wspomniała że jezt zalecane : - Wścieklizna koszt 160 za jedna szczepionke a ma być ich 3-4 - Cholera 200 zł za jedna a ma byc ok 2 - żółta gorączka -febra 350 za jedna a ma byc ich 2 Te 3 ostatnie zastanawiam sie czy zrobic bo kosztowne . Ja chce jechac poczatkiem marca na 3 tyg. do Mumbai i Vadodara i okolice zwiedzić Jeszcze do tego powiedziała mi żebym kupiła tabletki na malarie 1 zażyła przed wyjazdem i przez cały okres pobytu po jednej dziennie i tydzien po pobycie. Takie jedno opakowanie podobno ma 12 tabletek i koszt op. ok 200 zł Wiec czy je tez kupić??? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.