Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Treking na Machu Picchu |
autor komentarza: karin |
data dodania: 2008-01-25 06:11:18 |
treść: Hej, ja jeszcze tam nie byłam, ale z racji tego, że się wybieram troszkę się orientowałam. Polecam Ci forum oddysei (http://www.odyssei.com/forum/index.php?showforum=8729) - mnóstwo pożytecznych info z pierwszej ręki. Tam też znalazłam info o opcji wchodzenia na MP od innej strony (bez przewodników, w wiosce Cachora wynajmujesz chłopa z mułem, który prowadzi Cię gdzie trzeba i idziesz:) Tyle że trwa to jakieś 6 dni, ale za to zaliczasz po drodze inne ciekawe mniej znane ruiny - Choqueqirao. Na moje brzmi dużo lepiej niż oklepany spacer w tłumie amerykańskich turystów:)) Pozdrawiam i życze udanej wyprawy! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.