Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: prośba o pomoc w możliwości realizacji planu- Puszkar czy Waranasi |
autor komentarza: sorbet |
data dodania: 2015-12-23 13:07:57 |
treść: Witam, a więc wygląda to tak : (mam dwa warianty na zobaczenia Indii) 10.02 - przylot do Bombaju 11.02 - zwiedzanie Bombaju- wyspa Elefan 12.02 - przelot do Udaipur i tu następuje różnica trasa Udaipur -PUSZKAR- Jaipur- Agra - Delhi lub 2 trasa Udaipur - Jaipur - Agra- WARANASI - Delhi 19.02- Delhi 20.02 przelot na Goa tak więc mam 8 dni na zwiedzanie tylko nie wiem czy Puszkar czy Waransi. Wiem,że zarówno 1 jak i 2 to święte miasta Puszkar nad jeziorem Waranasi nad Gangesem.I p Bilety do Udaipuru i na Goa już kupione, więc mogę z tym środkiem pokombinować Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.