Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kilka pytań. |
autor komentarza: MałyAleWariat |
data dodania: 2016-01-17 00:10:16 |
treść: Zawsze chciałem się gdzieś przeprowadzić, i wymyśliłem sobie Tajlandię. Kiedyś trenowałem trochę tajskiego boksu i jakoś tak mi się spodobało jak trener opowiadał. Patrzyłem, że ładne 1-2 pokojowe mieszkanie z siłownią, basenem w budynku, klimatyzacją itp. można kupić na brytyjskich stronach po około 200 tyś zł. Czytałem o tej pracy jako native speaker, ale bez wyższego to nie dla mnie, zresztą sam się dalej uczę. Znam się na innych rzeczach, myślałem raczej, o jakimś turystycznym miejscu, postawić grilla, lody, albo coś w tym stylu. Czytałem, że można z tego wyciągnąć koło 2-3 tyś zł po przeliczeniu miesięcznie. Dałoby się z tego jakoś tam utrzymać? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.