Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: linie lotnicze-lotniska |
autor komentarza: kiwi2013 |
data dodania: 2016-01-20 12:46:18 |
treść: Popatrzcie sobie na lotnisko w Pradze, Wiedniu, Budapeszcie... My raz lecieliśmy Qatarem z Warszawy.. Ta linia ma czasami promocje, nawet ostatnio była taka im więcej osób leci w jednym kierunku tym taniej wychodzi za osobę... Linia super nie można się przyczepić, a sam Katar godny zwiedzenia przy dłuższym stopoverze ( nawet za darmo! ). Innym razem lecieliśmy z Wiednia liniami Emirates z przesiadką w porcie DXB Dubaj.. Lotnisko WOW :) Linia nie zrobiła na mnie większego wow przyznam sie, że Qatarem leciało mi sie ciut lepiej.. Za to akurat w tym przypadku udało nam się załapać na lot Airbusem A380 ( taka dodatkowa atrakcja:) ) Emirates tez ma czasami promocje, my nasza wychaczylismy na Forum fly4free. Lecieliśmy też raz do Dubaju tylko Wizzairem za 500 zł od osoby w dwie strony + jakoś koło 100 zł za bagaż nadawany i tak myślę, że z Dubaju tez możesz łatwo znaleźć połączenie za pomocą wyszukiwarki momondo czy skyscanner, ale nie orientuje się z cenami na trasie Dubaj - BKK - Dubaj. Obserwuję też, że pojawiają sie czartery z tui lub rainbow za grosze własnie do Bangkoku lub Phuket. Może na coś moja wypowiedź ie przyda :) Pozdrawiam i udanego wypadu - kiwi |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.