Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Emigracja do Am.Południowej- które z państw wybrać? |
autor komentarza: grmar |
data dodania: 2016-01-31 01:56:49 |
treść: Hej ja podróżuje rowerem od ponad dwóch lat. Azja Australia i teraz Ameryka Południowa. Odwiedziłem wielu Polaków mieszkających w Chille Argentynie Paragwaju Boliwi i obecnie jestem w Peru. Z tego co usłyszałem to Unikalbym Chille drogo i zbyt europejsko, ich polityka jest agresywna nikt ich nie lubi prędzej czy później wpadną w kłopoty. Argentyna dragedia problemy prawie ze wszystkim. Paragwaj wspaniały ale troche za gorąco zwłaszcza na Chacko. Najlepszą opcją jest Peru i tu mieszka dużo Polaków. La Merced to raj owocowy klimatyczny wspaniala dolina. Moze trochę ziemie drogie i gorzysto. Okolice Iquitos zawsze ciepło, ziemie tanie, na trasie do Nauta mieszka troche Polaków mają male plantacje papai i z tego żyją. Kupujesz teren przy drodze i wbijasz sie w głąb dżungli ile chcesz. Weze pajaki choroby niebezpieczne to mit tak jak piranie co pozeraja ludzi. Bardzo sobie chwalą zycie w Peru. Ja tez będę emigrowal, zwiedze jeszcze państwa dalej na północ jak Ekwador Kolumbia itp az do Stanów Zjednoczonych. Aha zapomniałem napisac o Boliwii moje ulubione miejsce do podróżowania rowerem wspaniałe krajobrazy ale troche do życia Europejczyka za biedne.Zdjecia z podróży na Namiot Nasz Dom. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.