Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: budżet / waluta |
autor komentarza: mm19_86 |
data dodania: 2016-02-03 22:45:34 |
treść: Cześć, Najlepiej jest wyciągnąć z bankomatu na miejscu. Niestety wiele kantorów to oszuści i to tego bardzo sprytni. Na Bali jest wiele nielegalnych biur wymiany walut. Nie ryzykuj, znam parę osób,które padło ofiarami przekrętów. Spędziłam w Indonezji trzy miesiące i mogę śmiało przyznać, że Indonezja należy do jednych z najtańszych krajów tej części Azji. Nawet Indie są droższe w dzisiejszych czasach. Na mojej stronie dodałam obszerne info co ile kosztuje. Mój przeciętny budżet to:10 USD/dzień. [post moderowany przez GlobAdmina] Pozdrawiam, Magda |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.