Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ceny na Sri lance w 2016 roku |
autor komentarza: Justyn |
data dodania: 2016-02-11 13:21:38 |
treść: >Niestety wymiękam. Nie wiem co chcesz jeść, ile, w jakich warunkach i gdzie. To samo >dotyczy noclegów i "produktów w sklepach". Poza tym "rzadko" powtarzam trasę w >przeciągu roku, więc nie mam punktu odniesienia co do "ruchu cen" np. pasztecika z >farszem rybnym "w budzie" na 2.3 km drogi do Kataragamy. Jeśli nie masz odniesienia co do zmian cen to nie rozumiem po co w ogóle zaczynasz rozmowę. Pytanie było konkretnie o zmiany cen. problem z czytaniem ze zrozumieniem? Mogę polecić inne fora na których Ci pomogą. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.