Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pierwszy raz Tajlandia. Plan. Zerkniecie? |
autor komentarza: a.wyduba |
data dodania: 2016-02-11 15:01:11 |
treść: Witam serdecznie :) Jestem bardzo podeksycytowana, właśnie jestem w trakcie organizowania pierwszej podróży na własną ręke i to właśnie do Tajlandii. Chciałam przy okazji podziękować wszystkim forumowiczom, bo to właśnie dzięki Wam zdecydowałam się z narzeczonym na podróż na własną ręke ( już prawie mieliśmy zarezegrwowane wakacje w biurze...o zgrozo ;) ). I w końcu do tematu. Póki co plan jest taki: 26.03 wylot Warszawa-Moskwa-Bangkok 27.03(niedziela) 9:00 jesteśmy na miejscu. Chciałabym w ten dzień podbić miasto, ale już rozsądnie myśle, że po podrózy nie poszalejemy. Mimo wszystko z racji, ze to weekend chciałabym odwiedzić Chatuchak market i pływający targ(polecicie jakiś konkretny?). Wieczorem zajrzeć na Khao San Road. 28.03 Myśle o całodniowej wyprawie do Kanchanaburi + Erawan ( polecicie jakieś miejscowe biuro które organzuje sprawdzone wyprawy w te dwa miejsca) 29.03 Pałac Królewski, Wat Pho, wieczorem jakiś drink na drapaczu (co polecicie?) 30.03 wylot z Bangokoku do Krabi zostajemy tam do 9.04 czyli mamy na miejscu całe 10 dni. Wsępny plan jest taki by na 2-3 noce popłynąc na Ko Phi Phi i resztę spędzić na Krabi. Wiadomo zwiedzanie wszystkich możliwych wysepek. Zostać na której na noc? Marzy mi sie choc jedna noc na jakies malozaludnionej, piekenj rajskiej wysepce. 9.04 powrót do Bangkoku 12.04 wylot do Polski Wiec na koniec zostaja nam 3 dni w Bangkoku. Myslalam o jakim shoppingu i ewe. zoabczeniu tego co nam się w pierwsze dni nie uda. Gdzie jeszcze się wybrać? Spójrzcie na nasz plan, Licze na Wasze wskazówki, sugestie. Pozdrawiam Aga ;) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.