Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Emigracja na Filipiny. |
| autor komentarza: Tygrrysek |
| data dodania: 2016-03-16 01:08:19 |
| treść: Witam, Planuję od jakiegoś czasu swoją emigrację na Filipiny na stałe. Staram się szukać jakichś informacji na ten temat, ale jedyne co znajduję to tylko informacje dla turystów wyjeżdżających na kilka tygodni. Szukałem też jakiegoś forum typowo filipińskiego gdzie wypowiadają się ludzie mieszkający już tam, ale również bezskutecznie. Jedyne co znajduję to blogi pojedynczych osób. Staram się wybrać jak najlepsze miejsce aby zamieszkać i tu właśnie mam pytanie. Jakie miejsca potraficie zaproponować ? Bo ja osobiście to jestem trochę w kropce. Tam jest wszędzie tyle pięknych zakątków, ale przecież nie da się mieszkać wszędzie. :) A więc jakie będą wasze propozycje? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.