Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: 2 tygodnie w Azji - Wietnam czy Tajlandia
autor komentarza: mrcanberra
data dodania: 2016-03-22 21:26:32
treść:
Nie no kolego sam fakt przejechania się z Bangkoku na południe daje możliwość zobaczenia jak ten kraj się zmienia. Na południu jest wiele ciekawych miejsc związanych z naturą aby trochę odpocząć, pozwiedzać i nie chodzi o to, że jest tam tylko woda, plaża i kilka palm. To tak jak majówka na łące, niby nic specjalnego, ale można miło odpocząć chyba, że komuś przeszkadzają pszczoły, ćwierkające ptaki i trzepot kolorowych motyli. Mi Chińczycy nie przeszkadzają chociaż nie wiem czy ich wielu widziałem raczej więcej białych np. na Phi Phi. Dla mnie generalnie nikt nie wadzi jeśli ludzie są OK i nie tworzą barachła. A z tym wyborem losowo wybranej wyspy to raczej zły pomysł bo może trafić na samo południe gdzie aktywni są islamscy bojownicy. Przecież widać co się dzieje w pobliżu takich ludzi przykład świeży z Belgii. Jak podają niektóre źródła na przestrzeni 10 lat zginęło tam sporo ludzi, także dobrze, że pyta bo kto pyta ten nie błądzi.
Generalnie temat co wybrać, a co nie to raczej temat gustów bo ktoś woli pływać w morzu i podziwiać rybki, a ktoś inny siedzieć w luksusowym hotelu i patrzeć na morze z basenowego brodzika.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl