Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: hurgada - jak dojechać ...? |
autor komentarza: roterka |
data dodania: 2008-02-15 11:49:43 |
treść: popieram, że na Kair trzeba zarezerwować 2 dni, tym bardziej, że z Hurgady podróż autokarem trwa ok 7 h w jedna stronę oczywiście. Ja byłam w Egipcie 3 lata temu i wówczas jechałam z tamtejszego biura podróży, który prowadziła Polka Sonia - stąd był przewodnik polsko języczny. Do Luxoru, który koniecznie trzeba zobaczyć!! wg mnie mozna pominąć piramidy ;-) ale nie Karnak :-)) podróż z Hurgady autokarem trwa ok 4 h. Po drodze można zobaczyć Doline Królów i Światynię Hatszepsut. Moze uda mi się znaleźć @ do Soni, wówczas go tu zamieszczę. Mała porada - pilnujcie, by soki owocowe, surowe owoce ZAWSZE po zjedzeniu przepić - jak nie wódką :-D to koniecznie coca-colą. Nie ma powodu unikać tamtejszego jedzenia, ale cola lub wódeczka - musowo!! pzdr |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.