Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Sydney, Melbourne w listopadzie
autor komentarza: fotodrab
data dodania: 2016-04-02 08:41:18
treść:
Mam wrazenie jednak , ze sam zaczales przepychanke i wypowiedzi autorytarne...na przyklad piszac "bzdety". Do glowy mi nie przyszlo nawet, by tak potraktowac Twoja wypowiedz - raczej poszukalem websitow, ktore wyraznie wskazywaly na pomylki po Twojej stronie. Sam rowniez zaczales narracje o tym, ze od ilus tam lat organizujesz wycieczki, ze jezdzisz do Australii od kilkunastu lat...ja niepotrzebnie tejze narracji uleglem i tutaj nie moge miec wytlumaczenia. To narracja typowa dla podkreslania wlasnej nieomylnosci. Jednym zdaniem osiagnales mistrzostwo w obracaniu kota ogonem. Przykre tylko to, ze ktos zadal pytanie i ja poswiecilem sporo czasu by mu odpowiedziec, a Ty wpadles i nie zaproponowales " z moze skoro chcesz tylko raz, to warto zobaczyc Australia's "highlights"? Nie - Ty wrecz "opieprzyles" odpowiadajacych, ze takiego wariantu nie zaproponowali. Wiesz co mnie najbardziej dziwi? Osobiscie, gdybym organizowal wycieczki i zobaczyl, ze ktos naprawde zna teren, w ktory te wycieczki organizuje z pozycji lokalsa, to zasypalbym go pytaniami. Ty jednak postawiles na wlasna nieomylnosc.Wbrew temu, co piszesz - polemike bardzo lubie, ale wtedy, gdy argumentem jest konkret, do ktorego najlepiej mamy odnosniki, a nie wlasne wyobrazenie, komunał, czy plotka. Zupelnie niepotrzebna byla sytuacja , ktora zaszla powyzej, gdzie zamiast wspolpracowac w celu najlepszej porady, co jest chyba jednym z glownych celow tego portalu zaczelismy krytyke wzajemna. Spojrz jednak na chronologie zdarzen i zastanow ktory z nas zainicjowal taka narracje. Jesli poczules sie czyms dotkniety to bardzo przepraszam, jak rowniez przepraszam pytajacego, czyli emka57 za ta niezbyt sympatyczna sytuacje.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl