Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Edycja artykułów |
autor komentarza: Servus |
data dodania: 2016-04-05 00:30:38 |
treść: loo, tez mi to troche przeszkadza, ale próbuję też oznaczac zdjęcia tak, aby je lepiej kojarzyć (nie zawsze sie udaje co widac w moim ostatnim artykule). W sumie ostatni tworzylem na dwie rece. Jedna wersja siedziala w moim edytorze, a druga w onlinie. Jakoś to z biedą przerzuciłem, ale juz złych odległosci miedzy zdjeciami i tekstem się nie ustrzegłem. Rzeczywiscie przydałoby się taki edytor jak w wordpress, no i mozliwość dorzucania wiekszej liczby zdjec przy tworzeniu artykułu. Czasem zdjęcie nie broni się samo (gdy je ładujemy do naszych galerii - nic nikomu nie mowie), zaczyna dopiero zyc z treścią. Konta premium to ciekawa opcja! pzdr |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.