Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Sydney, Melbourne w listopadzie |
autor komentarza: emka57 |
data dodania: 2016-04-09 21:43:06 |
treść: Fotodrab, Iguan, wszystkie wasze informacje są dla nas bezcenne! Już się cieszymy na myśl o tej podróży ... Fotodrab - co do tej nienurkującej osoby, oczywiście z kąpielami nie będzie żadnego problemu, pływa doskonale, tylko nurkowanie (także snorkeling) jest problemem. W taką pogodę, o której piszesz, grzechem byłoby nie korzystać z okazji. Jeszcze jedna sprawa natury logistycznej: firma, od której najprawdopodobniej będziemy wypożyczać campervana ma biuro w Birsbane a nie ma w Gold Coast, więc tam będziemy odbierać nasz pojazd i tam zaczynać. To niedaleko więc myślę, że nie będzie to zbytnio komplikowało szkicowanego planu. Co do Fraser Island - nie wiem, co powiedzieć i raczej zdaję się na sugestie. Z jednej strony chciałoby się zobaczyć z drugiej mam lekką awersję do zorganizowanych wycieczek (skoro nie możemy tam pojechać naszym campervanem). Dlaczego jest to miejsce warte odwiedzenia? Zabieramy się zatem za trawienie ostatniego odcinka i czekamy z niecierpliwością na dalsze! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.