Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Edycja artykułów |
autor komentarza: Nnikki |
data dodania: 2016-05-07 22:26:23 |
treść: cześć :) Właśnie się z tym zderzyłam i nie bardzo jednak rozumiem, jak i co mam zrobić, aby udało mi się zamieścić relację z podróży do Azerbejdżanu. Czy dobrze rozumiem, że jeśli mam relację, którą chcę opatrzyć nawet 25 zdjęciami, to mam je najpierw przez 5 dni wrzucać? Szczerze mówiąc zgadzam się z loo, że niektóre zdjęcia niespecjalnie nadają się do publikowania ot tak, do galerii - bo ani super piękne, ani dużo mówiące - nabierają sensu dopiero z tekstem. I drugie pytanie - czytam w instrukcji, że robi się to tak: " Wstaw Będę wdzięczna za podpowiedzi! I dobrej reszty weekendu wszystkim! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.