Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Agadir - pobyt |
autor komentarza: roterka |
data dodania: 2008-02-26 15:42:53 |
treść: samochodu nie wypożyczałam, gdyż byłyśmy we dwie - w grupie zawsze to taniej, choć taniej niż w PL. poza tym szkoda mi było czasu na szukanie drogi i generalnie na urlopie lubie być pasażerem :-D w Tiznit nie byłam, bo jakoś czasu brakło i podobnie z wodospadami. Warto także zobaczyć flamingi, mnie się nie udało, gdyż byłam zimą i odleciały do ciepłych krajów :-) polecane są też wycieczki z tamtejszych biur podróży - napewno zostaniecie zaczepiani. są one zdecydowanie tańsze od fakultatywnych z naszych...Jeżeli zależy Wam by szybko i zwinnie dostać się w odpowiednie miejsce, to warto z tej opcji skorzystać. Ja korzystam...gdy szkoda czasu :-) Co do targowania - Marokańczycy nie są tak nachalni jak Egipcjanie, ale targować się trzeba. I mnie, kobiecie, zawsze sie udaje :-D i muszę dodać, ze blond włosów w tym przypadku jest baaaardzo pomocny :-D Polecam kupno tamtejszych wyrobów ze skóry, a zwłaszcza toreb!!! nigdy nie widziałam tylu kolorów, fasonów, wielkości....pamiętajcie jednak, by sprawdzić, czy nie farbują - wystarczy potrzeć między palcami. Jeżeli zabraknie wam gotówki - bez obaw mozna wypłacać w bankomatach lub płacić kartą. Jeżeli będziesz miała jeszcze jakieś pytania - daj znać. pzdr :-) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.