Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: 2016 bezpieczeństwo |
autor komentarza: Bertolek |
data dodania: 2016-06-09 05:49:44 |
treść: >Cześć! Czy ktoś z obecnych był w ostatnich miesiącach w Gwatemali i może podzielić >się doświadczeniem? Zwłaszcza jeśli chodzi o kwestie bezpieczeństwa. Czytałam raporty >z których wynikałoby, że lepiej udać się gdzie indziej. Ale nie chcę odpuszczać. Będę >wdzięczna za relacje z pierwszej ręki. Przebywam właśnie w Gwatemali i nie odczuwam jakiegoś ekstremalnego napięcia, o którym tyle się naczytałam. Owszem widać dużo uzbrojonego wojska i policji, co działa na wyobraźnię ale generalnie jest ok. Ludzie są sympatyczni i pomocni. W Antigua jest sporo dobrych szkół językowych.Myślę, że to może być dobre miejsce na rozpoczęcie nauki hiszpańskiego ponieważ, w innych krajach Ameryki centralnej akcent jest dość twardy i trudny do zrozumienia jak na początek. Poza tym inne kraje są o wiele droższe... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.