Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ładna plaża, cisza, spokój, nie za daleko |
autor komentarza: magdaizofia |
data dodania: 2016-07-06 22:21:28 |
treść: Wybrzeże w okolicach Wenecji nie należy do najpiękniejszych. nie znajdziesz tam też miłych spokojnych wiosek. Zobacz w grafice google zdjęcia plaży w Caorle, rzędy hotelowych parasoli i brak miejsca na kocyk. Poza tym piasek na tym wybrzeżu ma szarobury kolor. Osobiście nie polecam. Zgadzam się natomiast, że nad jeziorem Garda jest mnóstwo campingów o bardzo dobrym standardzie, blisko do Verony (60km), którą polecam by odwiedzić!!! Na campingach fajne baseny. Pizza w cenie 6-8 euro. Cinque Terra jest cudowna, ale droga. Z mojej strony mogę zaproponować półwysep Gargano na wschodnim wybrzeżu. Piękne białe miasteczka Peschici, czy Vieste. Kilka kilometrów przed Peschici fajne, mało zaludnione plaże.Jednak na pewno nie dojedziecie tam bez noclegu po drodze. Myślę też, że pod koniec lipca nawet na campingach może być problem z noclegiem bez rezerwacji. Warto coś sobie zaklepać wcześniej. Muszę dodać, ze jeśli uda się tobie namówić dziewczynę na półwysep Gargano, będą to dla Was niezapomniane wspomnienia. Wiem co mówię, bo jestem italofilką na wskroś przesiąkniętą urokami tego kraju. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.