Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: trekking wokół Annapurny |
autor komentarza: paweł.p |
data dodania: 2016-07-08 11:25:33 |
treść: Asik82, daj sobie spokój z biurem. Nepal jest bardzo prostym i przyjaznym krajem dla turystów, trekkingowców, czy wspinaczy. Jeżeli lepiej czujesz się z przewodnikiem, to weź miejscowego. Wyniesie cię to i tak taniej niż wykupienie imprezy w Polsce. Ze zorganizowanymi trekkingami zawsze jest problem z niedopasowaniem uczestników. Wystarczy jeden "wrzód" w ekipie, aby spierdzielił cała imprezę. A reszta jest bezsilna, przecież nie zrezygnujesz jak zapłaciłaś już kasę. Na większych wysokościach, gdy mocno boli głowa i brakuje sił, bardzo łatwo rodzą się konflikty - to nie to samo co wycieczka do Paryża, gdzie tylko jest fun. Jak wszystko zacznie uwierać, to nie będzie już dla wszystkich tak fajnie. Moje doświadczenia z biurami są negatywne, wielokrotnie spotykałem podczas podróży skonfliktowane grupy i sam doświadczyłem tego na własnej skórze - dwa chlory z Waw-y kompletnie rozwaliły nam imprezę organizowaną przez biuro z Katowic (a grupa była mała - 7 osób). |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.