Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Bez hotelu do Indonezji |
autor komentarza: katnanas |
data dodania: 2016-07-31 21:44:13 |
treść: Czy jadąc do Indonezji na 2 tyg muszę posiadać rezerwację miejsca w hotelu? Czy wpuszczą mnie do kraju, jeśli nic takiego nie posiadam? Mam w planach wybrać się do Indonezji, do Dżakarty, na 2 tygodnie. Nie planuję pobytu w hotelu, ponieważ mam tam dobrych znajomych, których poznałam dawno temu na innych wyjazdach w Europie. Zaoferowali mi pobyt u nich, z czego z chęcią skorzystam w celu odciążenia się z wysokich kosztów wyjazdu. Jednak czy nie będę mieć przez to problemów na lotnisku? Dziękuję za pomoc :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.