Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pierwszy raz Tajlandia. Plan. Zerkniecie? |
autor komentarza: fikumiku84 |
data dodania: 2016-08-21 19:20:04 |
treść: Witam! Takze lece w listopadzie do Taj i takze jest to moja pierwza wizyta. Oczwiscie tak jak Skatek wspomniala powyzej plan musialam okroic ze wzgledu na czas, a naleze do osobciekawskich, wiec bylo bardzo trudno... na poczatku zalozylam, ze na pewno tam wroce, wiec zdecydowalam se odwiedzic glowne punkty turystyczne. 5 noclegow na Tonsai Beach- chcialabym odwiedzic Krabi, Ao Nang, Railay, Phranang, wycieczka na 4 Island), 2 noclegi na Phi Phi Don- MayaBay, Bamboo, okolice, 5 noclegow Phuket (Bangtao Beach)- tutaj planuje James Bond Tour, obcajenie Phuket- reszta sie okaze i 2 noclegi w BKK. W zwiazku z James Bond Tour mam pytanko...- jak to cenowo wyglada? Spotkalam sie z wieloma opcjami i cenami- moze ktos cos poleca? Jakies biuro? w jakiej cenie mam szukac? Takze mam pytanie w zwiazku z MayaBay- chcialabym zobaczyc ta plaze i troszke wiecej czasu spedzic na Bamboo Island. Czy ktos ma jakis pomysl jak sie tam dostac? Czy istnieje opcja dostania sie tam na wlasnareke czy musze wykupic wycieczke? I takze jak wyglada to cenowo? dziekuje za pomoc, pozdrawiam! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.