Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: TICKETS.PL |
autor komentarza: travva |
data dodania: 2016-08-22 14:03:35 |
treść: >Ten portal to porazka, walcze wlasnie z ich helpdeskiem, ale to jakas kpina, nikt nie >odbiera telefonu. Na kilkadziesiąt prób udało mi się dodzwonic raz i nikt nie był mi >w stanie pomóc. >Linie Lotnicze zezwalają na zmianę daty, ale tickets.pl nie przepuszcza mojej >płatności, mimo, że karta jest na 100% ważna. Mój bank twierdzi, że musi być jakiś >błąd ze strony sprzedawcy (wpisali pewnie błędnie format daty itp), a tickets'pl ma >to w nosie i nawet nie sprawdził czy tak nie jest. W związku z tym nie mam możliwości >zmiany daty. Absurd jakiś. potwierdzam, miałam podobne "przyjemności" z tickets. Nie polecam korzystania z ich usług, lepiej poszukać czegoś lepiej funkcjonującego i bardziej wiarygodnego. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.