Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Delhi czy Jajphur? |
autor komentarza: vulpes |
data dodania: 2008-03-10 15:08:41 |
treść: Namaste! Ja jednak zdecydowanie polecam Ci Japur- w Delhi to najwyżej 1 dzień: B.rama Indii,Radźgat,Dżama Mashid(meczet).A Jajpur to przede wszystkim Fort Amber. Macie bardzo ambitny plan,skorygujcie go trochę , bo np żeby poczuć klimat Benares to trzeba ze 3 dni.Osobiście odpuściłbym południe i po Varanasi(Benares) zobaczył Ajantę i Elorę-a jest co zobaczyć i pojechał na Goa no Colva.Tak to z wywieszonym językiem będziecie gonić z pociągu na pociąg wykończeni,a jeszcze trzeba wziąść pod uwagę specyfike indyjskich kolei- najdłużej to na pociąg na dworcu czekałem 7 h!!!.Południe Indii warto połączyc z Cejlonem na następny raz- ja osobiście tak robię :))) Pozdrówka vulpes |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.