Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tybet |
autor komentarza: teris |
data dodania: 2016-08-27 20:36:21 |
treść: Panowie, dzięki za wskazówki:) Jacky - stronka działa:) dziekuję -sprawdzę jakie mają ceny. Co do Pekinu i innych miejsc - jeżeli sytuacja nie wymaga organizowania wyjazdu z udziałem biura (tak jak to jest w przypadku Tybetu) to jestem za samodzielnym działaniem w terenie. Pekin nie jest mi straszny...:) chińskie znaczki również...tutaj zgadzam się ze Zbyszkiem, ze można sobie poradzić samodzielnie. Podobnie jest w Tokio:) poza tym takie podróżowanie ma swój urok...przynajmniej dla mnie:) pozdrawiam Panowie i jeszcze raz dziękuję:) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.