Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pierwsze wielkie wakacje-Kenia |
autor komentarza: Przemo1go |
data dodania: 2016-08-29 20:55:00 |
treść: Witam wszystkich serdecznie! Decyzja podjęta, w styczniu w raz z żoną i 9 letnią córką lecimy do Kenii :-). Mamy hotel na Diani Beach. Jako nie należymy do plażowych leniuchów to zaplanowałem 3 dniowe safari i tu pojawia się najwięcej pytań... Przygotowałem 2 wersje, pierwsza to obydwa parki Tsavo , noclegi Voi i Saltlick druga to Tsavo East i Amboseli , z noclegami w Voi i Kimbo. Co wybrać??? Marzeniem jest przespać się u podnóża Kili więc chyba wersja z Amboseli wygra, doradźcie proszę... Druga sprawa to ceny , tematów było wiele, lecz konkretów cenowych w ostatnim okresie niewiele. Ceny które mi zaproponowano przez znanych i polecanych na forum organizatorów to 1500-1800 dolarów za naszą trójkę odpowiednio bus i jeep tylko do naszej dyspozycji. Rozumiem że to ceny wyjściowe i trzeba się targować, pytanie tylko jaką realną cenę można uzyskać. Chciałbym załatwić temat w Polsce, na miejscu presja czasu może zadziałać niekorzystnie. Za wszelkie odpowiedzi, uwagi i sugestie co do miejsca i cen będę wdzięczny :) Jako że to nasze pierwsze wspólne tak dalekie wakacje chciałbym by było super! pozdrawiam Przemo |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.