Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Phuket w październiku |
autor komentarza: Rutek88 |
data dodania: 2016-09-05 21:09:19 |
treść: Witam wszystkich. Plan wycieczki zakłada dokładnie 14 dni. 1 i 2 dzień - Bangkok Czytałem, że najlepiej poruszać się wodnymi taxi? Szukam jeszcze noclegu dla dwójki ok. 100zł, coś godnego polecenia? gdzie lepiej poszukać noclegu przy stacjach metra czy bliżej Khao San? Z centrum BKK brać taxi na lotnisko Don Muang? jaki to koszt? 3,4,5 dzień - Okolice Surin/Bangtao Beach Przylot 21:55, czy oprócz taxi z lotniska coś innego wchodzi w grę? Słyszałem, że mniej niż za 700 THB nie ma szans dojechać. 6,7,8 dzień - Okolice Karon/Kata Beach Jak zorganizowany jest transport pomiędzy plażami? nie będzie problemu z dojazdem busami? czy lepiej wypożyczyć np. skuter? 9,10,11 - noclegi na małych wyspach 13,14 dzień Bangkok Oczywiście w 1 i 14 dzień, zwiedzania tylko odrobina, bo to czas na zorganizowanie transportu z/na lotnisko. Gdzie najlepiej ulokować się na 3 dni, które mam jeszcze niezaplanowane? Na pewno PhiPhi, jaki koszt dopłynięcia z Phuket? Ogólnie zależy Nam na zwiedzaniu/leżakowaniu, pół na pół. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.