Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ameryka Łacińska budżet na 7mc |
autor komentarza: [konto usunięte] |
data dodania: 2016-09-07 00:16:33 |
treść: >Ja chciałem tylko doprecyzować, bo coś mi się nie zgadzało w Twoich wyliczeniach. >Jeśli miałeś na myśli 15 tyś dolarów! to chyba gruba przesada, więc tu akurat Tobie >udało się błysnąć. Założyciel wątku miał, zdaje się, na myśli budżetową podróż, więc >założyłem (przepraszam, błędnie) że pisząc o 15 tyś. masz na myśli PLN, bo przecież >nie USD?! Za taką sumę w dolarach to można pół roku po Stanach podróżować, a nie po >Ameryce Południowej. Budżetowo oczywiście :) >Napisałem, że bardzo dużo ludzi w Polsce żyje za około 2 tyś.zł, a nie że ja. Ja żyję >tak sobie za najniższą krajową czyli 1350 na rękę i znam moc każdej z tych złotówek >(mam nadzieję, że tym wyznaniem poprawiłem Twoje samopoczucie ;) ) >Obrażając swoich współrozmówców też udało Ci się zabłyszczeć.. Grubą przesadą jest się wypowiadać z pozycji eksperta nie znając tematu z autopsji. Ale to w dzisiejszych czasach jest normą. A moje samopoczucie jest moją wyłączną sprawą i z pewnością jego stan nie zależy od wyznań kogokolwiek. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.