Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tajlandia (+Angkor) w 2 tyg + ogolne pytania |
autor komentarza: Piotrekbb |
data dodania: 2016-09-13 21:43:45 |
treść: Witaj na 1 my lecieliśmy tam airasia bo było tanio i podobnie do ciebie nie mieliśmy za wiele czasu. 2 tygodnie na to co piszesz to mało czasu i musisz robić wszystko szybko Na 3 wiza na lotnisku to formalność piszesz we wniosku co chcesz chodzi o zapłacenie 30$. Nie ma nachalnych co chcą łapówka w rzekomej pomocy w wypełnieniu wniosku. O czym czytałem że ma miejsce na lądowej granicy Na 5 pociągi według mnie są bezpieczne nam nic się nie stało jak i w autobusach nocnych. Powodzenia na resztę nie pomogę. Mogę ci jeszcze dać namiary na gościa z tuk tukiem co nas woził Siem Reap i po świątyni jak będziesz chciał. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.