Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Restaurcje w krakowie ? |
autor komentarza: electron24 |
data dodania: 2016-09-13 22:08:04 |
treść: Zależy co się rozumie przez "dobrą restaurację"? dobre jedzenie czy przystępne ceny a może specyficzny klimat czy nastrój? W Krakowie jest mnóstwo restauracji, ja często chodzę do Pierogarni na Św.Anny - to taka swojska restauracja z wystrojem z polskiej wsi - koła od wozów, dyszle, maśniczki itp. no i oczywiście ludowa muzyka i ręcznie robione pierogi z dużym wyborem nadzienia. Przychodzi tam sporo turystów, sam widziałem jak jakiś Japończyk pstrykał zdjęcia tych dyszli i to co wisi na ścianach. Dobrze i w miarę tanio można zjeść w Akropolis na Grodzkiej, to kuchnia grecka, ja osobiście lubię kuchnię grecką więc polecam. Czasami wchodzę do Piwnicy pod Baranami w Rynku, dosyć fajny klimat ale ceny też trochę wyższe. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.