Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Dwukrotny wjazd do Emiratów |
autor komentarza: Azizu |
data dodania: 2016-09-25 16:50:17 |
treść: >Wracałem do ZEA po ponad tygodniowej wizycie w Omanie. Tak jak pisze poprzednik >dostajesz kolejną pieczątke na lotnisku/granicy uprawniającą do kolejnych 30 dni >pobytu w Emiratach. >Nie wiem tylko skąd sie wzieła opłata 35 DRH za wyjazd z kraju droga lądową. >Ja kupiłem bilet do Muscatu w agencji w Dubaju, zapłaciłem 55 DRH i pojechałem a >żadnych opłat na granicy nie uiszczałem. (nie przypuszczam że było to wliczone w >bilet autobusowy, bo linia była omańska) > Pamiętaj, że dla nas jedyne lądowe przejście graniczne do Omanu jest w Hatta.Tylko tam stawiają stemple do paszportu, które umożliwi Ci ponowny wjazd do UAE. Potwierdzam symboliczne opłaty na przejściu w Hatta. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.