Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: pieczątka w paszporcie |
autor komentarza: żeglarz |
data dodania: 2016-10-02 23:29:15 |
treść: >Dzięki za zainteresowanie! > >Dzwoniłem jeszcze raz do ambasady i wyszukałem na forach, że jeśli pobyt w Izraelu >był przed 12-miesiącami, to przy wjeździe do Iranu nie będzie problemu. > >Pani z ambasady informuje, że konsul to potwierdza. >Wbili wizę do paszportu, to mam nadzieję, że wiedzieli, co robią. >Oby tak było... >Zapytam jeszcze w agencji irańskiej Key2Persia. > > >Podróże Zwykłych Ludzi >--------- >http://podrozezwyklych.blogspot.com > >Spotkaj przygodę na własną rękę! Jak już wcześniej było: pani z ambasady nie zostanie cofnięta i wakacji popsutych miec nie będzie! Wiadomo powszechnie, że do niektórych krajów z wizą Izraelską lepiej się nie wybierać! Ale to Twoje wakacje i Twoje ryzyko, niektórzy lubią taką "adrenalinę" więc wybór należy do Ciebie! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.