Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: 08-15 10.2016 |
autor komentarza: paula g |
data dodania: 2016-10-04 16:24:16 |
treść: Jumbo-ja własnie wróciłam z Kenii -byłam na Tiwi beach. Jeśli chodzi o safari bez obawy możesz brać od beach boy-sów,ja tak zrobiłam i jestem bardzo zadowolona.Podaję namiar mail jswaleh2002@yahoo.com Jack Płaciłam za Tsawo west i Taita hills (nocleg w lodge) 250 usd -myślę ze do 230 usd by zeszli-bo teraz jest poza sezonem!!.Po drodze zjechaliśmy z trasy,aby zobaczyć z samochodu wioski miedzy innymi masajskie i w drodze powrotnej zatrzymaliśmy sie na bazarze w Mombasie-wszystko w cenie (bo tak było uzgodnione).Jakby tego było mało jeden z nich mówił po polsku -ALI (słabo ale dało rade się dogadać ). Jeśli coś wiecej byś chciał wiedzieć słuze pomocą!!!!!!!!!! I mam pytanko czy mógłbyś zabrać telefon ode mnie dla znajomego do Kenii,bo wysyłka jest bardzo droga |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.