Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: I LOVE CHILE |
autor komentarza: paweł.p |
data dodania: 2016-10-17 11:43:53 |
treść: Taniej, niż za 3 tys. nie polecisz - tyle mniej więcej kosztują bilety na twoim kierunku. Tak naprawdę wyszukiwarka nie ma znaczenia, bo wszystkie pokazują mniej więcej to samo. Możesz liczyć ewentualnie na jakiś fuks promocyjny, ale możesz się przeliczyć i na koniec zapłacisz dwa razy więcej. Też 3 miesiące szukałem dobrego cenowo połączenia do Kathmandu (5 miesięcy przed wylotem.. Zacząłem od 2,2 tys., ale było bardzo długo, a linie mocno egzotyczne, czekałem na jakąś promocję, ale nic nie było i i wreszcie kupiłem za 2,8 tys., a teraz w moim terminie ceny oscylują już w granicach 4 tys. więc zawsze jest ryzyko, że czekając na super promocję przepłacisz. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.