Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: pytanie o mape i ubezpieczenie |
autor komentarza: aronia85 |
data dodania: 2016-11-02 20:04:57 |
treść: Moi Drodzy, Wertuje teraz internet, ale nie wyswietla mi się niestety żadne info. Mam takie pytanie: Czy na lotnisku w BKK można dostać jakies mapy? Czy może na miejscu sa jakies tourist information point czy nie ma na co tam liczyc i lepiej kupic bądź sciagnac mape na telefon jeszcze w PL. Druga sprawa to ubezpieczenie- sledze umowy licznych ubezpieczycieli, ale zapewne Wy doświadczeni, którzy jeździcie po swiecie macie rozeznanie w temacie. Mianowicie- gdzie dokładnie warto się ubezpieczyć aby ewentualna "sprawa szpitalna " zalatwiona była bezgotówkowo. Wiem, ze poki jest wszystko ok to każdy jest zadowolony z ubezpieczenia. Również inaczej sprawa się miewa w Europie a inaczej w Tajlandii. Cos wyjątkowo polecacie??? Jeszcze jedno.. Czy wybierając się z Krabi na Koh Kradan lepiej jest wykupić bezposrednio online (zarezerwować) miejsce na lajbie z tym transferem vanem itp. (znalazłam stronke biura w KohLanta i oni wszystko organizują od A do Z) czy może poczekać i cos pokombinować na miejscu?? Czy szkoda czasu i kombinowania..i lepiej zamowic od razu..? Z góry dzięki za drogocenne rady! Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.