Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Szukm kompanów do wspólnego podróżowania.
autor komentarza: wgtw88
data dodania: 2016-11-14 14:27:51
treść:
Cześć,

Mam 28 lat, jestem z woj. śląskiego, kocham podróżować, szukam kompana/kompanki do wspólnego zwiedzania świata:) Jestem osobą z ogromnym dystansem, spontaniczną, lubię czarny humor, sport, jestem singlem, prowadzę własną działalność, lubię wypady weekendowe, lub z przemieszczaniem się (nie przepadam za siedzeniem dłużej niż tydzień w jednej lokalizacji).

Na wyjazdach nie stronię od alkoholu, więc jeżeli jesteś nastawiony/a na bieganie z punktu A do punktu B i zaliczaniem wszystkich \"must see\", no to raczej nie ja. Lubię wejść w miasto, poznać jego klimat, napić się z lokalnymi mieszkańcami.

Często podróżuję ze znajomymi, jednak ja generalnie mogę wyjeżdżać na weekend 2x w miesiącu, więc nie zawsze są chętni.

Jestem otwarty na destynacje - z wyłączeniem miejsc, w których byłem. Pisz na pw, pogadamy na fb, możemy się spotkać, jak się będziemy dobrze dogadywać to możemy.

PS: mam wizę do US, więc jeżeli ktoś chętny na dalszy wypad to również istnieje taka możliwość:)

Pozdrawiam:)
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl