Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kuba. Samotna wyprawa, proszę o radę |
autor komentarza: nitkaska |
data dodania: 2016-11-14 21:56:39 |
treść: Hejka:) Relacja z wyprawy na Kubę na tym portalu nie jest moja... Moje są z Kirgistanu i Uzbekistanu, z Birmy, Chin i Nepalu oraz z Gruzji :) Ale polecam ten portal, bo podoba mi się jego zamysł. Widziałam, że z Birmy trip zamieścił ktoś jeszcze. Fajnie byłoby móc skorzystać z takiego gotowca, ale jeszcze fajniej byłoby móc porównać kilka tripów i wybrać dla siebie to co najfajniejsze :) Może znajdziesz chwilę i wrzucisz swój plan na Kubę, ja ta jeszcze nie byłam i ciągle tę podróż odwlekam... Najbliższa daleko, znowu do Azji Może dołączysz :) Zapraszam !!! >Hej Nitkaska, > >Właśnie przeczytałem Twoją relację z podróży na Kubę, bardzo fajna-wiele odwiedzonych >przez Ciebie miejsc jest mi też znajomych! > >Piszesz o tych dużych 'termicznych kubkach', po angielsku, 'bubba mug'. Rzeczywiście, >jest to coś, co TRZEBA zabierać na Kubę (tam się tego nie kupi, jak piszesz), bo >inaczej musielibyśmy polegać na ich małych, lichych plastikowych kubkach. Niektórzy >trochę może i przesadzają, przywożąc ponad półtoralitrowe 'bubba mugs', ale z drugiej >strony, są niezmiernie praktyczne, szczególnie jak się bierze na plażę zimne >piwo-przynajmniej nie trzeba co kilkanaście minut latać do baru! > >W Moron zatrzymaliście się z pewnością w hotelu "La Casona"-my mieszkaliśmy w casa >particular 'Carmen', blisko tego hotelu i stacji kolejowej-odwiedziliśmy go i bardzo >nam się podobał, moja partnerka nawet żałowała, że tam się nie możemy zatrzymać. Z >powodu pogody-lało jak z cebra-nie mieliśmy okazji pojechać do Ciego de Avila, ale >planujemy to zrobić w styczniu 2017 r., podczas następnej wizyty na Cayo Coco. > >Czy może pamiętasz nazwę hotelu w Cayo Coco? Tam hotele rzeczywiście są drogie, >generalnie wszystkie 'all-inclusive' i nie ma żadnych casa particular. Niedawno >zamieściłem blog na temat podróży do Cayo Coco-dokładnie rok temu tam zawitaliśmy! > >Życzę dalszych ciekawych wycieczek! > >Jacek > > > |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.