Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Kuba. Samotna wyprawa, proszę o radę
autor komentarza: nitkaska
data dodania: 2016-11-14 21:56:39
treść:
Hejka:)
Relacja z wyprawy na Kubę na tym portalu nie jest moja... Moje są z Kirgistanu i Uzbekistanu, z Birmy, Chin i Nepalu oraz z Gruzji :)
Ale polecam ten portal, bo podoba mi się jego zamysł. Widziałam, że z Birmy trip zamieścił ktoś jeszcze. Fajnie byłoby móc skorzystać z takiego gotowca, ale jeszcze fajniej byłoby móc porównać kilka tripów i wybrać dla siebie to co najfajniejsze :)
Może znajdziesz chwilę i wrzucisz swój plan na Kubę, ja ta jeszcze nie byłam i ciągle tę podróż odwlekam...
Najbliższa daleko, znowu do Azji Może dołączysz :) Zapraszam !!!

>Hej Nitkaska,
>
>Właśnie przeczytałem Twoją relację z podróży na Kubę, bardzo fajna-wiele odwiedzonych
>przez Ciebie miejsc jest mi też znajomych!
>
>Piszesz o tych dużych 'termicznych kubkach', po angielsku, 'bubba mug'. Rzeczywiście,
>jest to coś, co TRZEBA zabierać na Kubę (tam się tego nie kupi, jak piszesz), bo
>inaczej musielibyśmy polegać na ich małych, lichych plastikowych kubkach. Niektórzy
>trochę może i przesadzają, przywożąc ponad półtoralitrowe 'bubba mugs', ale z drugiej
>strony, są niezmiernie praktyczne, szczególnie jak się bierze na plażę zimne
>piwo-przynajmniej nie trzeba co kilkanaście minut latać do baru!
>
>W Moron zatrzymaliście się z pewnością w hotelu "La Casona"-my mieszkaliśmy w casa
>particular 'Carmen', blisko tego hotelu i stacji kolejowej-odwiedziliśmy go i bardzo
>nam się podobał, moja partnerka nawet żałowała, że tam się nie możemy zatrzymać. Z
>powodu pogody-lało jak z cebra-nie mieliśmy okazji pojechać do Ciego de Avila, ale
>planujemy to zrobić w styczniu 2017 r., podczas następnej wizyty na Cayo Coco.
>
>Czy może pamiętasz nazwę hotelu w Cayo Coco? Tam hotele rzeczywiście są drogie,
>generalnie wszystkie 'all-inclusive' i nie ma żadnych casa particular. Niedawno
>zamieściłem blog na temat podróży do Cayo Coco-dokładnie rok temu tam zawitaliśmy!
>
>Życzę dalszych ciekawych wycieczek!
>
>Jacek
>
>
>

tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl