Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Sprawdzony organizator safari - KENIA
autor komentarza: Christina3
data dodania: 2016-11-28 10:39:01
treść:
Ja szczerze polecam Franco Kilonzo :)
Można się wybrać na safari typu 1-2 dni jadąc jeepem z Mombasy albo z Nairobi, albo można sobie na własną rękę zorganizować safari we wsparciu ze strony Franco:
np. na 7 dni, czyli kupujemy lot, informujemy Franco w jakim terminie chcemy przylecieć, jego kierowca odbiera nas z lotniska i zawozi na kwaterę do Parku Narodowego, lub np. do Nairobi na 1 nocleg a potem na safari, gdzie codziennie nocujemy w innym miejscu i w innym parku.
Kombinacji jest wiele, i myślę, że warto skorzystać :)
Druga opcja "dla wygodnych" to przylot z TUI do hotelu z wyżywieniem, i wyjazd na safari typu 2-3dni.
Też fajnie, ale trzeba więcej kasy wydać bo i na luksusowy hotel niestety..
Ceny ma bardzo konkurencyjne, a kierowcy są kulturalni i znają języki obce: francuski, angielski, niemiecki lub włoski. Zależy jak się umówimy z Franco, jakiego ma nam dać kierowcę :)
Ja wraz z moimi znajomymi byłam we wrześniu na tydzień z TUI (strasznie drogo) + 2 dni safari w Tsavo East oraz Snurkowanie (z biurem FKILO) z instruktorami na Wasini :)
Z tego co wiem, to można sobie kupić lasta do Mombasy z TUI, więc moszt byłby znacznie niższy, plus safari z FKILO tanio, i idealne wakacje :)
Było super :) Polecam :)
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl