Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: tak, znow pytanie o hostele w indiach |
autor komentarza: KamilIRL |
data dodania: 2008-03-25 22:56:53 |
treść: ha! wlasnie takiej porady szukalem. serdecznie dziekuje. Hare Rama Guest Hose - zapamietam... ...i mnie nie usmiecha sie dwutygodniowy pobyt w Delhi (tak, to ten szok, o ktorym wspominales:), choc na to niestety nie mam wiekszego wplywu. dalej jedziemy na polnoc. chetnie poslucham o Kerali, i szczerze ufam w Twoje rady. ja lubie generalnie sam poznawac nowe rzeczy i uczyc sie na wlasnych bledach. tym niemniej, jesli masz jakies ciekawe wiadomosci czy porady, o ktorych nie przeczytam w przewodnikach wlasnie, bede wdzieczny :) pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.